”Minun on mahdotonta tyydyttävällä tavalla jatkaa ministerinä.”

  • Kryomaani@sopuli.xyz
    link
    fedilink
    suomi
    arrow-up
    0
    ·
    edit-2
    1 year ago

    Ilmeisesti sokea uusnatsikin löytää jyvän silloin tällöin.

    Huvittavintahan tässä on että Kokoomus otti jupakassa maksimaalisen mainehaitan saavuttamatta mitään konkreettista eroa lopputuloksessa. Äänestivät julkisesti koko porukalla tukea uusnatsille ja näyttivät myös että puolue on täydellisesti Purran talutushihnassa. Orpo saa istua nukkehallitsijana pääministerin pallilla mutta heti kun Purra käskee hypätä, Orpo kysyy kuinka korkealle.

    Pitkää ikää hallitukselle näillä korteilla.

    Edit: Vai onkohan tullut vähän painostusta puoluetovereilta että nyt ulos, tai muuten sillä esim. tänään YLE on julkaissut jutun jossa Junnilan koko opiskelu- ja työura osoittautui tekaistuksi ja mm. huomiota on kiinnitetty siihen miten Junnila on toistuvasti vaatinut lisää rahoitusta SS-miesten perinneyhdistykselle… Voi olla että ollaan yksinkertaisesti tajuttu että mies ei tule tästä mediamyllytyksestä selviämään.

    • roensyroelli@sopuli.xyz
      link
      fedilink
      suomi
      arrow-up
      0
      ·
      1 year ago

      Vai onkohan tullut vähän painostusta puoluetovereilta että nyt ulos, tai muuten

      No tietysti on. Ainahan nämä ministerierot hoidetaan näin, että puolue antaa viestin ja sen jälkeen ministeri muodollisesti eroaa itse, säilyttäen edes jotenkin kasvonsa sen sijaan että ylempi taho antaisi kenkää julkisesti. Aika harvassa taitaa olla ne ministerit, jotka ovat itse omasta aloitteestaan eronneet, pl. henkilökohtaiset syyt. Samalla kuviolla menivät aikoinaan Rinne, Kanerva, Jäätteenmäki ja kumppanit.