Update: Update se povedl, trvalo to trochu déle kvůli nesrovalostem v configu, ale zadařilo se. Případné problémy hlašte v komentářích po tímto postem. Díky!

Možná instance bude chvíli trochu škytat. Mělo by všechno klapnout v pohodě, ale kdyby se stala katastrofa, tak budu revertovat na původní verzi a nahrávat dump datbáze.

Pokud všechno proběhne v pořádku, tak se můžete těšit na aktuální verzi 0.19.1 opravující verzi 0.19. Udávám tentokrát obě verze, protože changelog devatenáctky je dlouhej jak Lovosice a 19.1 fixuje critical bug v devatenáctce.

Fun Fact: Včera jsem se čirou náhodou dozvěděl, že autor citátu Oscar Wilde byl v roce 1896 odsouzen za hrubý přečin proti mravopočestnosti (homosexuální pohlavní styk) na dva roky žaláře. Za stejný nesmysl v Británii ještě v šedesátých letech tahali po soudech geniálního matematika Alana Turinga, který nakonec perzekuci neunesl a spáchal sebevraždu.

O obou byly natočeny filmy (a díky nim jsem se dozvěděl jejich neuvěřitelné příběhy). Takže si je kdyžtak v případě dlouhé chvíle způsobené výpadkem serveru můžete pustit.

https://www.csfd.cz/film/1395235-vezen-cislo-c33/prehled/

https://www.csfd.cz/film/283747-kod-enigmy/prehled/

  • count_zero@kyberpunk.socialOPM
    link
    fedilink
    arrow-up
    2
    ·
    9 months ago

    Koukám, že se rozbily downvoty a místo jednoho bodíku to vesele strhává dva. Pro blaho všech downvotovaných příspěvků zatím tuhle featuru vypínáme a budeme sluníčkové fórum plné barevných 🦄