Ik ben benieuwd of jullie het al zeker weten, waarom, en wat je belangrijkste verkiezingsthema’s zijn.

  • DrKool@feddit.nl
    link
    fedilink
    Nederlands
    arrow-up
    3
    ·
    1 year ago

    Splinter politiek, it’s a real party 🎉.

    Minderheidskabinet, als de coalitie meer dan helft van de kamer heeft speelt de rest voor spek en bonen. Met een minderheidskabinet is er dus een grote oppositie mogelijkheid, we moeten af van dealtjes en tit for tat, shoutout naar EU Timmermans en de moderne onderhandelaar Samson.

    Ik wilde vroeger kernenergie zeggen maar tegenwoordig is zonnestroom zo goedkoop , @troostwijkauctions dat het eigenlijk absurd is dat niet iedereen zonnepanelen heeft. Subsidies moeten afgeschaft worden wanneer je boven een bepaald bedrag verdient, laten we zeggen 50k voor enkelhuishouden 120k huishoudens met kinderen bijvoorbeeld, de getallen mag je zelf invullen.

    Wet op verbod speciale behandeling belastingdienst. Nu is het zo dat ik meer belasting betaal dan Starbucks, jwz.

    Klokkenluider bescherming. Het kan niet zo zijn dat je nergens meer terecht kunt als klokkenluider, dit zijn de mensen die het echt goed met ons voor hebben. Vroeger was er jezus die stierf voor ons, 2000 jaar later en het is nog steeds een van de top besproken gangsters. Jullian Assange, Edward snow maar ook onze eigen Arthur Gotlieb die eindigen in de sloot dus dat is tot hoeverre wij het beste met elkaar voor hebben.